2008 SANDRU Onesti.
Vremea in BacauHoteluri Bacau
DESPRE NOI
UTILE
  GALERIE FOTO
ACTIVITATI
HOME
Repere Trotusene


Descarca AICI  ghidul
ECO - Cetateanului
Stirile EcoMagazin
Festivitatea de premiere a Campionatului National
al Cluburilor de Turism si Ecologie
                       Respectand programul stabilit de Adunarea Generala F.R.T.E. s-a tinut intre 11-13. 12. 2009, faza finala a unui campionat ce a cuprins zece etape(4 lire si 6 trofee).
      Dupa ce s-au primit mai multe oferte, in diverse locatii, cluburile au ales, Slanic-Moldova, Perla Moldovei - statiune balneoclimaterica de interes national. Numarul mare de inscrisi pentru a participa la ultimul eveniment din anul 2009,
organizat de FRTE, a surprins pe organizatori.
     In final s-a rezolvat si problema locatiei. Hotelul Venus a asigurat cazarea si spatiul pentru evenimente si Hotelul Eurovacanta, a asiguart spatiile de distractii ( piscina si sala de sport).
      Cei peste 150 de participanti la eveniment, au avut satisfactia sa fie primiti bine, avand multe facilittai de distractii, ramanand incantati de diversitatea programului ( tenis, fotbal, innot, activitati culturale).
     Seara de 12.12.2009, a fost si una speciala, de premiere si distractii. Au fost premiati cei mai buni alpinisti,orientaristi,crosisti, arta fotografica, cultural, ecologie, teste teoretice, regularitate. Zeci de cupe, plachete, medalii si diplome  au primit cateva zeci de tineri, care au avut rezultate remarcabile. N-au fost uitata nici partea de ecologie, o componenta importanta a noii federatii, FRTE, componenta care va aduce multe etape de ecologizare si plantari de pomi, in zonele depistate ca fiind poluate sau defrisate. S-au primit diplome de practica in turism si ecologie.
    ASOCIATIA CLUBUL DE TURIM MONTAN "SANDRU"-ONESTI, a fost prezenta la Slanic Moldova,  cu o echipa de 7 membrii, din care n-a lipsit cei doi crosisti- FLOAREA ADELINA BORDA si ARIS PRISECARU, tineri care au adus cele mai multe puncte in campionat.
    CETM SANDRU, a fost premiata la sectiunea Regularitate, cu locul I, la Cros montan cu  locul I- locul VII,General, aduce un plus de incredere pentru viitor.
    Pentru noi, cei de la Sandru, am fost ca si acasa, Slanicul Moldovei fiind o locatie foarte cunoscuta noua.
    Partea a doua a manifestarii a fost continuata cu " Revelionul muntomanilor", care a adus rivalii fata-n fata, de data aceasta, intr-o etapa distractiva si de buna dispozitie. Muzica a fost pe masura participantilor la eveniment.
   Timpul a trecut repede si duminica la ora pranzului ne-am despartit, nu inainte de ne ura " sarbatori fericite", urmand ca in anul 2010, s-o luam de la capat, intr-un campionat de turism si cu activitati de ecologie.
CONTACT
camere foto digitale
Natura este casa noastra !